Înscriere L’Oréal Beauty Vlogging School 2022 –  @Alexandra Putanu 

Tocmai m-am înscris în competiția L’Oreal Beauty Vlogging School 2022 și am foarte mari emoții!

Născută din dorința de a crea o comunitate educată, școala de Beauty Vlogging by L’Oréal România este singurul proiect educațional care le oferă vloggerilor din această categorie, în mod gratuit, training-uri și sfaturi practice pentru a deveni creatori de conținut relevanți pentru comunități cât mai mari.
Ediția din 2022 le aduce cursanților informații ce vizează parcursul oricărui creator de conținut: de la modul în care ne construim o imagine etică în mediul online, la cum verificăm sursa informațiilor pe care le transmitem, până la prezentarea de informații tehnice despre cum creăm conținut digital.

Se vor aborda teme despre importanța autenticității conținutului promovat pe rețele de social media, dar și subiecte care vizează modul în care ne alegem colaboratorii în funcție de valorile personale. Sesiunile dedicate sfaturilor de îngrijire personală și înfrumusețare, cât și cele tehnice, le vor pune la dispoziție participanților uneltele necesare pentru a crea conținut de calitate, le vor explica pașii teoretici și le vor oferi demonstrații de aplicabilitate.

“Profesorii noștri, cu cariere locale și internaționale, sunt extrem de nerăbdători și pregătiți să transmită mai departe din bagajul lor vast de cunoștințe. De la ei vei afla cum să realizezi conținut foto și video de efect, care sunt noutățile platformelor de social-media, dar și cum se “naște” o poveste de succes în online. Totodată, ediția de anul acesta își propune să vorbească deschis despre acum ne afectează hate-ul din online și cum putem să contracarăm efectele lui, prin cursuri în care vei afla ce presupune responsabilitatea în industria de frumusețe, dar și cum va arăta acest domeniu în Metaverse, într-o lume cu o digitalizare accelerată“(https://beautyvloggingschool.loreal.ro/despre-bvs/)

Realizator: Alexandra Putanu (Alejandra)
Facebook: https://www.facebook.com/putanu.alexandra
Instagram:
@alexandraputanu, https://www.instagram.com/alexandraputanu,
@blogulalejandrei.ro, https://www.instagram.com/blogulalejandrei.ro
YouTube: https://www.youtube.com/c/AlexandraPutanu
TikTok: https://www.tiktok.com/@alexandraputanu
Website: Blogul Alejandrei, https://blogulalejandrei.com/
Contact: alexandraputanu16@gmail.com

Swimwear: MOTIVATE STORE
Website: https://motivatestore.ro/ro/
Instagram: https://www.instagram.com/motivate.shop/

beautyvloggingschool #lorealparis

Categorii Fără categorie, Vlogging
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close