LIFESTYLE VLOG cu Alejandra 🎙| UNBOXING ASEVI ROMÂNIA | EP.99

Zilele trecute am primit aceste produse speciale de curățare de rufe & vase de la @aseviromania, iar recent am avut ocazia de a le testa.Astfel, pot spune că:

● Detergentul lichid de vase ULTRA Red este un produs foarte util, cu ajutorul căruia va străluci totul în urma lui.

● Soluția de Scos Pete Asevi cu Pulverizator oferă o eficacitate maximă, fiind soluția minune atunci când îți pătezi hainele.

● Balsamul mov Asevi Sensations Luxury este balsamul pe mirosul românului, fiind un produs creat exclusiv pentru România. Este un balsam foarte puternic și impunător, fiind foarte potrivit pentru a fi folosit în perioada sărbătorilor. Cu alte cuvinte, este balsamul pe mirosul românului, fiind rezultatul fuziunii parfumurilor florale selecte create de parfumieri și ajunge pentru un număr de 60 de spălări.

● Balsamul roz Asevi Talco Rosa Fabric Softener este unul hipoalergenic care are o aromă ușoară, având rolul de a parfuma hainele și a le da o senzație unică la atingere.

● Detergentul de Rufe Negre Asevi Black este unul de tip lichid și este făcut special pentru menținerea strălucirii hainelor negre.

● Detergentul lichid de vase ULTRA Yellow este un produs cu ajutorul căruia nici nu îți vei da seama cât de rapid ai terminat de spălat vasele.


PS: Dacă nu l-ați urmărit deja, trebuie să intrați pe canalul de YouTube AseviRomania să vedeți un super serial care a depășit deja numărul de 30 de episoade.

Vă las link-urile mai jos:

https://www.youtube.com/c/AseviRomania 
http://www.facebook.com/AseviRomania/
http://www.instagram.com/aseviromania/

Publicitate
Categorii Fără categorie
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close