BEAUTY | Valentine’s Day Red MAKE UP by Georgiana Stoica MUA

Bine v-am regăsit pe Blogul Alejandrei!

Pentru că în această perioadă mulți mi-ați admirat superbul machiaj realizat cu ocazia lunii iubirii, Georgiana Stoica MUA, autoarea acestui make up superb, a acordat un interviu în care a dezvăluit micile trucuri pe care le-a folosit pentru a realiza un Valentine’s Day Red MAKE UP deosebit.

Interviu cu Georgiana Stoica MUA

Alexandra: Cum ai gândit acest tip de make up?

Georgiana Stoica: Bună, Alexandra! Mă bucur să te revăd și că din nou am ocazia de a face un nou machiaj pt tine. De data aceasta m-a inspirat evenimentul care tocmai va urma și anume Valentine’s Days.

Pentru că deja ne cunoaștem, știi că nu am întipărit un machiaj cap coadă pe care îl voi face și că inspirația va veni pe parcurs. Momentan pentru început știu că voi folosi rujul roșu, deoarece această culoare este simbol al dragostei și al iubirii.

Deci, deocamdată nu am idee cum va arăta finalul acestui machiaj, dar te asigur că va ieși ceva plin de “iubire”. Să începem!! 

Alexandra: Care au fost pașii pe care i-ai urmat în realizarea machiajul?

Georgiana Stoica: Cât timp demachiez, aplic lotiunea tonică și crema hidratantă, mă hotărăsc să încep cu sprâncenele, deoarece voi face un machiaj pentru care am nevoie că sprâncenele să fie deja conturate. Aplic produsele necesare conturării acestora și voi continuă cu machiajul ochilor, pentru că nu știu încă ce culori voi folosi și vreau să evit patarea tenului, iar machiajul feței să fie impecabil. 

Am ales un format care să alugeasca mai mult ochiul, voi face un eyeliner, pe care îl voi dubla cu o linie superioară, ușor difuzată. 

Pentru că am ales culori neutre, de marouri închise și deschise, aleg să îi dau un plus de culoare machiajului și aplic pe partea interioară a ochiului un eyeliner roșu, care va fi perfect pentru rujul pe care îl voi alege pentru machiajul buzelor. 

Cum orice machiaj efectuat de mine presupune și aplicarea genelor false, aleg și de această dată să folosesc gene smocuri, deoarece acest tip de gene îmi da libertatea de a contura machiajul în formă pe care o doresc. 

După finalizarea machiajului pe zona ochilor, urmează și tenul.

Din fericire, nu a fost cazul să retușăm tenul, acesta fiind hidratat și pregătit pentru a aplică fondul de ten.

După aplicarea fondului de ten și a anticearcanului fixez totul cu pudra. În continuare realizez contouringul fetei, cu produsele speciale, iar apoi revin cu blush-ul și iluminatorul. Așa cum spun de fiecare data, fiecare parte a fetei este importanta, iar azi am plecat de la rujul roșu, iată-ne ajunse și la partea de conturare a buzelor. Am ales o nuanță de roșu aprins, iar că un plus de efect aplic un gloss, iar rezultatul este wow!!! Pe final verific ca totul să fie în regulă: sprâncenele, ochii, genele… și aplic spray-ul de fixare pe întreg tenul, care nu îi conferă doar rezistenta, dar face că pudra și se absoarbă mai bine în ten.

Acestea fiind aplicate, Alexandra ești pregătită pentru o seară frumoasă de Valentine’s Days!!
❤️❤️❤️

Mulțumesc pentru atenție!

Alexandra Putanu (Alejandra)

Facebook: Alexandra Putanu

Instagram: @alexandraputanu@blogulalejandrei.ro

YouTube: Alexandra Putanu

TikTok: Alexandra Putanu

Blog: Blogul Alejandrei

Georgiana Stoica MUA

Instagram: @georgyana_makeupartist

Facebook: Georgiana Stoica Make-up Artist

Publicitate
Categorii Beauty
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close