EVENT | Valentine’s day | CHOCOLAT DOROBANȚI

Bine v-am regăsit pe Blogul Alejandrei!

Pentru că luna aceasta sărbătorim iubirea, de Sfântul Valentin am fost la Chocolat Dorobanți, un local care din punctul meu de vedere a fost conceput special pentru aceste zile dedicate iubirii.

Chocolat România este un local consacrat din București unde poți savura cu plăcere delicatesele franțuzești, fie că vorbim de prăjituri, torturi, eclere, macarons, praline de ciocolată, cozonaci sau biscuiți și ciocolată. Este locul unde regăsești atmosfera din Paris și te îndulcești cu dulciurile delicioase, create din ingrediente franțuzești și după rețetele din Franța.

Pe lângă partea de deserturi, în restaurantele Chocolat se poate servi și micul dejun, prânzul sau cina cu preparate bine alese pe care le puteți găsi în meniu. De asemenea, există și un meniu de băuturi cu totul speciale, fie că vorbim de sucuri naturale, șampanie sau vinuri speciale.

Anul acesta, de Valentine’s Day, în restaurantul din Băneasa Shopping City s-a deschis Café Chocolat, unde se poate servi cea mai bună cafea din Franța.

Restaurantul Chocolat este locul unde oamenii iubitori de frumos se întâlnesc. În București există următoarele boutique-uri Chocolat:

  • CHOCOLAT DOROBANȚI (BOUTIQUE RESTAURANT RADU BELLER)
  • CHOCOLAT ATENEU (BOUTIQUE RESTAURANT ATENEUL ROMÂN)
  • CHOCOLAT BĂNEASA (BOUTIQUE BĂNEASA SHOPPING CITY. Din data de 14.02.2023 s-a deschis Café Chocolat în localul din Băneasa

Povestea Chocolat

„Pe 15 martie 2006, ușor timid și naiv, Chocolat întâmpina primii oameni din această frumoasă comunitate ce avea să se întâlnească. De atunci, în fiecare zi, ne-am dorit să cucerim inimile tuturor iubitorilor de frumos și bun gust. Astăzi, de ziua noastră, și înainte de toate, permiteți-ne să vă spunem: Chocolat vă iubește! Mulțumim că de cincisprezece ani sunteți aproape de noi și ne inspirați să creăm experiențe și emoții frumoase. Vă invităm să vă bucurați, să descoperiți sau să redescoperiți locația Chocolat preferată. Întâmpinați cu un zâmbet larg de ospătarii și consilierii de vânzări, Chocolat vă prezintă creațiile noastre proaspat ieșite din mâinile artizanilor bucătari și cofetari. Excelența în tot ceea ce facem este misiunea care ne calăuzește! Facem totul ca fiecare clipă și fiecare produs Chocolat să devina un moment special pentru fiecare dintre voi! Va promit ca sunt pregatit sa dedic tot ce este mai frumos în mine pentru a proteja acest concept minunat, Chocolat, pe care voi l-ași creat zi de zi timp de cincisprezece ani. Ceea ce știm sa facem nu ne poate lua nimeni!

Cu drag, TC”
(Chocolat.com)

VALENTINE’S DAY la CHOCOLAT

În fiecare an există o colecție specială de Valentine’s Day care este valabilă doar în această perioadă. Torturile și prăjiturile L’Ispahan se tranformă în formă de inimă ❤, Macaronul Framboise își schimbă forma și devine o inimioară, iar locul devine unul instagramabil cu decoruri create special pentru Valentine’s Day & Dragobete.

CHOCOLAT SHOP

De asemenea, Chocolat România funcționează și ca magazin online, iar luna aceasta la orice comandă plasată online, dacă introduci codul AMOUR vei primi un Grand Macaron Framboise, o inimioară uriașă pentru tine și persoana iubită. În plus, există și varianta CLICK & COLLET, prin care îți poți comanda desertul preferat online cu livrare direct din magazin. Pentru această opțiune nu există taxă de transport.

CUM A FOST LA CHOCOLAT DOROBANȚI

Anul acesta de Valentine’s Day am ales să merg la boutique-ul din Dorobanți unde m-am îndulcit cu cele mai bune deserturi.

PRĂJITURA L’ISPAHAN

Pasiunea și dragostea sunt reunite în desertul iubirii cu prăjitura L’Ispahan în formă de ❤. Celebra prăjitură este alcătuită din blat macaron cu cremă de lychees, petale de trandafir și zmeură proaspăta și este desertul meu preferat de Valentine’s Day ❤, fiind disponibilă în ediție limitată sub formă de inimioră doar în luna iubirii.

PRĂJITURA LA NOISETTE D’OR

Prăjitura „La Noisette d’Or” de la @chocolat.romania ❤ este cel mai faimos desert din Micul Paris, fiind alcătuit din biscuit moale-crocant, mousse praline, pasta alune de pădure caramelizate și caramel cu lapte onctuos. Ador acest desert cu gust dulce și ușor amărui.

FRAMBOISE MACARON

Framboise este un macaron cu blat roz și dulceață delicată de zmeură, care în luna iubirii poate fi găsit în formă de inimioară, atât în variantă Petit, cât și Grand.

WILD CHERRY

Wild Cherry este un cocktail fără alcool din suc de cireșe, lime și zahăr brun, decorat cu o petală de trandafir.

Luna iubirii să vă aducă multă fericire și numai împliniri alături de cei dragi! Happy Valentine’s Day ❤!

Mulțumesc pentru atenție!

Alexandra Putanu (Alejandra)

Facebook: Alexandra Putanu

Instagram: @alexandraputanu@blogulalejandrei.ro, @podcastcualejandra

YouTube: Alexandra Putanu

TikTok: Alexandra Putanu

Blog: Blogul Alejandrei

Publicitate
Categorii Evenimente, Valentine's Day
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close