EVENT | Balkon Resto Garden | Bucharest

Bine v-am regăsit pe Blogul Alejandrei!

Situat în inima orașului, pe Calea Victoriei 116, Balkon Resto Garden este un rooftop gândit ca o grădină urbană, un loc ideal pentru ieșiri relaxate alături de prieteni atunci când vrei să mănânci ceva bun și să socializezi, totul pe fundalul muzicii de calitate. Mai ales că în unele seri de joi, vineri și sâmbătă, atmosfera este întreținută de un DJ, iar alteori se organizează evenimente cu muzică live.

Cu aproximativ 200 de locuri pe terasă și 100 la interior, spațiul este foarte generos, deschis (atât la interior, cât și la exterior), așa încât să te simți în largul tău, cât mai confortabil. Seara, priveliștea este una deosebită și poți admira frumusețea arhitecturii și a luminilor din Calea Victoriei. Asta chiar și în zilele mai reci, pentru că terasa este acoperită și are sisteme de încălzire.
Chill out and relax!

MENIUL Balkon Resto Garden


La Balkon Resto Garden vei descoperi un meniu variat, ce-ți oferă preparate delicioase din bucătăria internațională. Te va surprinde oferta bogată de aperitive, specialitățile grecești foarte gustoase, varietatea de pește și fructe de mare. De asemenea, găsești în meniu și preparate precum coaste de porc (rețeta casei) sau cotlete de berbecuț, hamburgeri, ba chiar și preparate vegane și vegetariene. Iar pentru iubitorii de sushi a fost creat un meniu special.


Nici meniul de bar nu se lasă mai prejos! Găsești cam tot ce ți-ai putea dori – de la specialități pe bază de cafea, la long drinks și o mare varietate de cocktailuri, printre care și rețete proprii, „Balkon Cocktails”. (www.restograf.ro)

CUM AJUNGI:
Cu autobuzul: liniile 178, 361, 784 (cu stație la Calea Griviței) 126, 368 (cu stație la Nicolae Golescu)
Cu metroul până la Romană și apoi o scurtă plimbare pe jos
În zonă ai acces la parcare publică.

Mulțumesc pentru atenție!

Alexandra Putanu (Alejandra)

Facebook: Alexandra Putanu

Instagram: @alexandraputanu@blogulalejandrei.ro, @podcastcualejandra

YouTube: Alexandra Putanu

TikTok: Alexandra Putanu

Blog: Blogul Alejandrei

Publicitate
Categorii Evenimente, Localuri
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close