GIVEAWAY | Am câștigat un JAMÓN SERRANO de La Finca Alioli!

Bine v-am regăsit pe Blogul Alejandrei!

Vin către voi cu o veste extraordinară și cu o mare surpriză pe care am avut-o în urma extragerii câștigătorului GIVEAWAY-ului organizat de către Alioli!

Zilele acestea am aflat că sunt câștigătoarea celui de-al treilea GIVEAWAY organizat de La Finca by Alioli, un restaurant cu specific spaniol din București, și de către Jamóneria Alioli, primul magazin de jamón din România.

Prin urmare, în urma extragerii am câștigat mult visatul JAMÓN SERRANO BODEGA de 7 kg. A fost pentru mine o surpriză foarte frumoasă și m-am bucurat tare mult când am aflat, mai ales pentru că mi-am dorit foarte mult să câștig și am participat la toate cele 4 GIVEAWAY-uri.

Coletul cu JAMÓNUL SERRANO BODEGA de 7 kg ajuns a doua zi la mine într-o cutie specială de JAMÓN, însoțit de suportul de jamon și de cuțitul special pentru tăierea acestuia. Jamonul primit este o pulpă întreagă din spate (de la piciorul din spate al porcului).

În urmă cu două săptămâni, restaurantul La Finca byAlioli & Jamóneria Alioli au organizat pe conturile lor de Instagram 4 giveaway-uri cu JAMON prin care au marcat Lăsata Secului. Fiecare GIVEAWAY oferea câștigătorului câte un JAMÓN SERRANO. Câștigătorul primului concurs primea un JAMÓN PALETA SERRANA ALAZOR de 4,5kg, câștigătorul celui de-al doilea GIVEAWAY câștiga un JAMÓN PALETA SERRANA „La Finca by Alioli” de 4,5kg. Cel de-al treilea câștigător a primit un JAMÓN SERRANO BODEGA de 7kg, iar câștigătorul celui de-al patrulea concurs a primit un JAMÓN SERRANO RESERVA. Extragerea a avut loc pe 23 februarie, iar startul pentru primul concurs s-a dat pe 9 februarie, următoarele având loc pe 13, 17 și 21 februarie.

După cum bine știți, eu sunt o foarte mare iubitoare de jamon, iar faptul că am câștigat acest concurs mă bucură foarte tare. De asemenea, recunosc că m-am implicam în acest concurs foarte mult, zilnic am urmărit pagina de Instagram pentru a descoperi noile giveaway-uri și totodată, pentru a-mi mări șansele de câștig am lăsat mai multe comentarii în intervale de timp diferite.

Mulțumesc, La Finca by Alioli & Jamoneria Alioli!

Instagram: https://www.instagram.com/lafincaalioli/, https://www.instagram.com/jamoneriaalioli/

Facebook: https://www.facebook.com/LaFincaAlioli

Website: https://alioli.ro/

Alexandra Putanu (Alejandra)
Facebook: https://www.facebook.com/putanu.alexandra
Instagram:
@alexandraputanu, https://www.instagram.com/alexandraputanu,
@blogulalejandrei.ro, https://www.instagram.com/blogulalejandrei.ro,
@podcastcualejandra,
https://www.instagram.com/podcastcualejandra
YouTube: https://www.youtube.com/c/AlexandraPutanu
TikTok: https://www.tiktok.com/@alexandraputanu
Website: Blogul Alejandrei, https://blogulalejandrei.com/
Contact: alexandraputanu16@gmail.com

Publicitate
Categorii Jamón
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close