BEAUTY | SPRING ROSE MAKE UP by Nicoleta Beauty Artist

Bine v-am regăsit pe Blogul Alejandrei!

În articolul de astăzi, Nicoleta Beauty Artist a acordat un interviu în care a vorbit despre machiajul superb pe care aceasta mi l-a realizat, un SPRING ROSE MAKE UP deosebit.

Interviu cu Nicoleta Beauty Artist

Alejandra: Cine este Nicoleta Beauty Artist?

Nicoleta Beauty Artist: La bază sunt o pasionată de makeup, și consider că așa trebuie să rămâi cât timp profesezi în acest domeniu. Îmi place să mă las inspirată de lucruri care îmi atrag atenția și să le integrez în diverse look-uri, dar și să recreez elememte din anumite tipuri de machiaj. Personal mă identific cu machiajul mai natural, care pune în evidență trăsăturile, dar în cadre specifice pot aprecia și creațiile îndrăznețe, mai neconformiste.

Alejandra: Cum ai ales acest machiaj?

Nicoleta Beauty Artist: Pentru acest machiaj m-am inspirat din vestimentația și accesoriile tale. Mi-a plăcut nuanța bonetei și a unghiilor, astfel am realizat un look monocromat în nuanțe de roz pastel. Am decis să îl denumesc un look de primăvară deoarece mă duce cu gândul la florile de cireș, pe care le aștept cu nerăbdare, iar rozul pal se diferențiază de asprimea iernii pe care o identificăm în nuanțe închise și reci.

Alejandra: Cum ai realizat machiajul feței?

Nicoleta Beauty Artist: Pentru machiajul feței am început prin demacherea și hidratarea tenului și a buzelor, urmând să creez o baza din fond de ten și anticearcăn. Am continuat cu un blush și contur cremos pentru corecția și întărirea volumetriei feței și am fixat cu o pudră translucidă în zona T și sub ochi. Pentru uniformizarea culorii tenului și fixarea produselor cremoase am folosit o pudră bronzantă, blush într-o nuanță de roz rece, iluminator, și o pudra mai deschisă pentru redarea luminozității sub zona ochilor, astfel am obținut o intensificare a nuanțelor dar și rezistență în machiaj.

Alejandra: Cum ai realizat machiajul ochilor?

Nicoleta Beauty Artist: Pentru machiajul ochilor am folosit o bază de fard lichid într-o nuanță de maro cald, de intensitate medie, urmând în coltul extern să fixez cu fard și să intensific culoarea. Pe pleoapa mobilă am aplicat un fard roz bombon pentru a produce opacitate peste baza maro, urmând să aplic peste un fard alb astfel încât să ajung la rozul pal dorit. Pe centrul pleoapei m-am folosit de un fard cu particule de glitter, și aplicat într-o cantitate mica am păstrat transparența către nuanța mată. În colțul intern am ales o nuanță deschisa de ilumintor, am conturat privirea cu un eyeliner gel pe care l-am aplicat și la baza genelor inferioare și l-am difuzat cu fard maro.

Alejandra: Cum ai realizat machiajul genelor?

Nicoleta Beauty Artist: Pentru machiajul genelor am folosit gene false bandă pe care le-am măsurat și tăiat la dimensiunea potrivită ochilor. În urma aplicării genelor false la baza genelor naturale am așteptat că lipiciul să se usuce și apoi am unit genele naturale de cele false cu mascara, astfel nu se vede o trecere inestetică unde încep genele false.

Alejandra: Cum ai realizat machiajul sprâncenelor?

Nicoleta Beauty Artist: În machiajul sprâncenelor am folosit un gel pentru fixarea firelor și conturarea formei acestora, urmând că peste să aplic un strat subțire de pudră liberăcare mă ajută la aderenta creionului cerat în zonele care au goluri. Am folosit fard de sprâncene predominant în a 2 jumătate a acestora, și o cariocă pentru a reda impresia de fire reale și a crea textura.

Alejandra: Cum ai realizat machiajul buzelor?

Nicoleta Beauty Artist: Machiajul buzelor se încadrează în tematică, am ales o nuanță de roz puțin mai închisă într-o textura glossy pentru redarea efectului de mărire a buzelor. Ca baza am început prin ștergerea balsamului hidratant, am acoperit conturul buzelor cu puțin fond de ten și am fixat cu pudră, apoi am desenat forma cu ajutorul unui creion de buze. Deasupra am adăugat ruj lichid, iar după ce s-a uscat am revenit cu un gloss transparent în care am mixat mai multe nuanțe de ruj lichid, astfel am putut customiza nuanță. Având aceste straturi, și nu doar un simplu gloss, nuanță va rezista pe buze, nu va migra în liniile fine și se va simți mai confortabil decât un ruj într-o textură mată care se usucă.

Alejandra: Unde te putem găsi pentru viitoare colaborări?

Nicoleta Beauty Artist: Pentru viitoare colaborări sau noi postări mă puteți găsi pe instagram și facebook sub același nume @nicoletabeautyartist. Pe instagram sunt mai activă, și pe lângă partea de makeup am și multe postări cu extensii de gene deoarece sunt și stilist de extensii de gene.

Mulțumesc pentru atenție!

Publicitate
Categorii Beauty
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close