BEAUTY | GLAM MAKE UP by DENISE MUA

Bine v-am regăsit pe Blogul Alejandrei!

În articolul de BEAUTY de săptămâna aceasta o vom descoperi pe Denise, un MUA extraordinar de talentat care mi-a realizat un Glam Make Up special, machiaj pe care l-am purtat în cadrul evenimentului de lansare a ONG-ului INVESTITORII ÎN VISURI.

Denise a stat de vorbă cu mine și a acordat un interviu pentru Blogul Alejandrei.ro în care a vorbit despre povestea acestui machiaj deosebit.

Interviu cu Denise MAKE UP ARTIST

Alejandra: Cine este Denise (@make_up_in_munchen)? 

Denise MUA: O femeie îndrăgostită de frumos și creație care iubește femeile și se educa de câțiva ani în industria de beauty încât să le ofer tuturor femeilor care îmi solicită servicii de înfrumusețare cele mai bune experiențe în acest sens.

Alejandra: Cum ai gândit acest tip de machiaj „Glam Make Up”?

Denise MUA: În primul rând, l-am gândit să fie cât mai potrivit fizionomiei tale, respectând regulile de aur ale proporțiilor feței, cât și al cromaticii.

Alejandra: Cum ai realizat machiajul feței?

Denise MUA: Am ales nuanța potrivită a fondului de ten și l-am aplicat cu mișcări de tapotare din centrul feței către exterior. Am folosit corector sub ochi, fixând-l ulterior cu pudră, iar apoi am sculptat zonele cheie ale feței cu pudră de contur. Am încălzit puțin zona pomeților cu blush și am adus lumina pe arcadă și deasupra osului zigomatic cu iluminator.

Alejandra: Cum ai realizat machiajul ochilor?

Denise MUA: Machiajul ochilor este cea mai complexă zonă, avem foarte mare grijă și încercăm să facem o corecție a ochilor cât mai potrivită prin jocul de lumină și contur, conturul fiind realizat cu ajutorul fardurilor mai închise, iar lumina cu ajutorul fardurilor sidefate și pigmenți.

Alejandra: Cum ai realizat machiajul sprâncenelor?

Denise MUA: Machiajul sprâncenelor l-am realizat cu ajutorul gelului de fixare, poziționând firele de păr în direcția dorită, apoi am adăugat câteva fire desenate acolo unde am considerat că este necesar cu ajutorul cariocii pentru sprâncene.

Alejandra: Cum ai realizat machiajul genelor?

Denise MUA: Machiajul genelor l-am realizat folosind mascara prin mișcări de zig-zag de la baza acestora către vârfuri, iar apoi am adăugat gene bandă pentru un efect mai spectaculos.

Alejandra: Cum ai realizat machiajul buzelor?

Denise MUA: Machiajul buzelor l-am realizat cu ajutorul unui creion de buze într-o culoare neutră potrivită ție, depășind maxim 5 mm conturul lor natural. Ca să creez volum acestora am adăugat un ruj nude mai deschis ca și nuanță, comparativ cu creionul pentru contur, apoi gloss cu cantitatea cea mai mare pe centru. Pentru că ne dorim să creem volum buzelor, această tehnică este ideală.

Alejandra: Unde te putem găsi pentru viitoare colaborări?

Denise MUA: Uneori mă puteți găsi în București, dar de cele mai multe ori ma găsiți în Munchen. Acolo activez în acest domeniu și prin urmare acolo sunt în cea mai mare parte a timpului.

Dar pentru cine își dorește să mă contacteze, mă poate găsi foarte ușor pe instagram: @make_up_in_munchen. În era în care trăim nu contează cât de departe suntem fizic deoarece cu ajutorul platformelor de socializare ne putem conecta foarte ușor.

Îți Mulțumesc foarte mult Alexandra pentru experiența și timpul acordat, m-a bucurat foarte mult acest proiect și sper sa ne vedem cât de curând.

Mult succes, te imbratisez!

Alejandra: Și eu îți mulțumesc, draga mea! Sper să ne revedem cât mai curând! Te îmbrățișez!

Mulțumesc pentru atenție!

Denise MUA: @make_up_in_munchen

Publicitate
Categorii Beauty
%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close