Un nou record mondial bătut de un român!

Cântărețul Claudiu Dumitrache cunoscut și ca scriitor, este deținătorul recordului cu titlul de “Cel mai tânăr autor de autobiografie din lume”și urmează să fie omologat de Cartea Recordurilor din România.

77258598_416069155935916_7914943737988382720_n-1140x706

Artistul a publicat în 2019 prima biografie numită după vârsta sa “20”, la Editura Coresi.

dumitrache-carte

Cartea a fost lansată la Târgul Internațional de Carte “Gaudeamus” din București și a avut un impact considerabil atât în rândul tinerilor, cât și în al adulților.

Claudiu Dumitrache portrait

Biografia lui Claudiu Dumitrache “20” este prefațată de Romanița Iovan, Raoul, Dida Drăgan, Eb Davis, Michael Airington și Michaela Rose din Arabesque prin căteva cuvinte care arată aprecierea artiștilor pentru tânărul debutant.

img 2

În cartea biografică a lui Claudiu se regăsesc tratate și recenzii făcute de Ștefan Lucian Mureșanu din partea Academiei Române, Dragoș Popa (prezentator Radio România), Valentina Vasile (istoric și scriitor), Rodica Elena Lupu din partea Uniunii Scriitorilor din România sau Diana Pap, soprană a Operelor Naționale Române, unele recenzii fiind raportate la primul volum de poezie și filozofie “Boemia unui mort”, publicat de artist în 2018.

fefe

“Îl cunosc pe Claudiu Dumitrache de 3 ani și întotdeauna am știut că are o voce fantastică și carisma potrivită pentru a fi un artist internațional. Ambiția și etica sa de lucru nu seamană cu ale nimănui și îmi imaginez în anii următori că va avea mult succes în industria muzicală. Claudiu este tipul de persoană care face lucrurile să se întâmple!” – a transmis compozitorul Eurovision Michael James Down, UK.

romanita-iovan

Cărțile lui Claudiu se pot citi și online pe Google Play sau Google Books, iar muizca pe toate platformele de distribuție muzicală (Apple, iTunes, Spotify, iHeart Radio, Shazam, YouTube etc.)

Categorii Comunicate
Proiectează un site ca acesta, cu WordPress.com
Începe
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close