Trei sketch-uri pe care trebuie neaparat să le vezi!

Bun găsit tuturor! În acest blog vă voi prezenta trei sketch-uri de comedie cu mine pe care dacă le-ați ratat le puteți urmări acum.

1.Femeia la machiaj

„Femeia la machiaj” sau „Machiajul unei femei” este primul sketch pe care l-am filmat și este realizat alături de Trupa Sabotorii, formată din mult îndrăgiții actori Lavinia Stoica, Constantin Zamfirescu, Cătălin Marin, împreună cu regizorul și scenaristul Melia Cerchez-Marin.

Povestea

Acest sketch evidențiază cât de mult timp pierde o femeie la machiaj. În sketch Lavinia Stoica joacă rolul soției, Cătălin Marin pe cel al soțului, iar eu (Alexandra Putanu) joc rolul Mariei în adolescență. Maria este fetița celor doi. Acțiunea urmărește trei momente din viața Mariei, perioada copilăriei, adolescența și maturitatea și trecerea în timp rapidă prin cele trei momente. Sketch-ul începe cu perioada în care Maria este mică și se pregătește să plece cu părinții ei la cumpărături. Mama Mariei se duce la baie să se machieze și îi lasă pe cei doi să se pregătească. Când în sfârșit iese de la machiaj, mama Mariei îi vede pe cei doi uimită. Nu o mai recunoaște pe Maria, iar asta pentru că până a ieșit ea, Maria a crescut deja și vede că este deja adolescentă. Pentru că este surprinsă de ceea ce vede, la sfatul soțului, mama Mariei se duce să se demachieze. Revenirea acesteia marchează ultimul moment al sketch-ului, când Maria este deja matură, dar de această dată doar ea a mai rămas. Pentru a afla motivul pentru care mama Mariei a vrut să iasă la cumpărături cu familia, vă las pe voi să aflați urmărind sketch-ul.

Vizualizări

Sketch-ul s-a bucurat de un număr de peste 5 milioane de vizualizări pe Facebook, aproape 40K share-uri și peste 3K vizualizări pe Youtube.

Poți urmări sketch-ul aici:

2. Când îți este rușine cu mașina prietenului

În sketch-ul „Când îți este rușine cu mașina prietenului” am jucat alături de Anisia Gafton și de Serghei, în rolul șoferului de Uber, împreună cu Alexandru Sasha, în rolul livratorului de pizza.

Povestea

Pentru cei care nu au avut ocazia să urmărească sketch-ul, acesta surprinde momentul în care două prietene, Anisia și Alexandra vorbesc la telefon și se laudă cu mașinile pe care prietenii lor nu le au de fapt. Cele două se mint una pe alta că au prieteni bogați cu mașini scumpe, când de fapt realitatea este alta.

Într-o zi Alexandra o zărește pe Anisia într-o mașină cu prietenul ei, Serghei, însă aceasta nu era mașina de lux descrisă de Anisia. Când o vede pe Alexandra, ca să nu se facă de râs cu mașina prietenului ei, Anisia încearcă să o convingă pe Alexandra că se află într-un Uber și că Serghei era șoferul acestuia. Văzând că Anisia umblă cu astfel de minciuni, Serghei profită de situație, îi aduce câteva haine lăsate în mașină de ea, pe motiv că le-a uitat și îi cere Anisiei bacșiș pentru ele. De fiecare dată când așa-zisul șofer de Uber îi înapoiază hainele „uitate în mașină”, Anisia se vede obligată să îi lase bacșiș.

La un moment dat, un băiat pe bicicletă (Alexandru Sasha), cu o cutie de Pizza Presto în mână o strigă pe Alexandra. Aceasta se sperie, îi oferă 5 lei bacșiș și îi spune: „Vă mulțumesc domnule livrator de pizza! Poftiți aici 5 lei bacșiș din partea mea. Acum plecați! La revedere!”. Alexandra le dă de înțeles că acesta este livratorul de Pizza.

Farsele celor două țin până când Serghei și Mihai, prietenul Alexandrei ajung să facă accident rutier. Mașina lui Serghei lovește bicicleta lui Mihai (Alexandru Sasha). Minciunile celor două sunt descoperite atunci când Alexandra și Anisia sunt chemate de prietenii lor ca martori. Văzând că s-au dat de gol, că de fapt cei doi le cunosc, cele două se apropie ușor de ei iar apoi aruncă speriate cutia de Pizza (Alexandra) și hainele (Anisia) și fug. La final cei doi, Serghei și Mihai pleacă să cheltuie împreună banii câștigați pe urma celor două.

Vizualizări

În momentul de față clipul a făcut aproape 500K vizualizări pe YouTube, 7 milioane de vizualizări pe Facebook, alături de aproximativ 20K de share-uri. De asemenea, până și pe TikTok doar câteva secvențe au făcut view-uri foarte multe, ținând cont că pe TikTok ești limitat la a posta un filmuleț de maxim un minut.

În cazul în care nu ai văzut sketch-ul respectiv, îl poți urmări aici.

3. Bârfa din salon

„Bârfa din salon” este cel mai recent sketch în care am jucat, tot alături de Anisia și de Serghei (prietenul Mariei), împreună cu Elena Albu în rolul coafezei. În acest sketch eu (Alexandra Putanu) am jucat rolul Mariei.

Povestea

Sketch-ul vorbește despre cât de mult se bârfește când ești la salon și cum de cele mai multe ori se creează confuzii. Acțiunea este surprinsă la un coafor. Coafeza (Elena Albu) stă de vorbă cu Anisia și începe să îi spună inventând că Maria (Alexandra Putanu), prietena cea mai bună a Anisiei, îl înșală pe prietenul ei (Serghei). De asemenea, tot coafeza este cea care o anunță pe Maria la telefon de ceea ce se spune despre ea. Auzind bârfele despre ea, Maria vine nervoasă la salon, o surprinde pe Anisia alături de prietenul ei și se ia la bătaie cu Anisia. Coafeza, cea care a inventat bârfa este și tot cea care le calmează, le ia de mână și se oferă să le repare coafurile distruse, începând să inventeze o nouă bârfă despre altcineva.

Vizualizări

În momentul de față sketch-ul are aproximativ 35K de vizualizări pe Youtube, 240 K accesări pe Facebook alături de aproape 1000 de share-uri. Și pe TikTok doar câteva secvențe din sketch au atins accesări numeroase.

Poți urmări sketch-ul aici.

Așadar, după ce ați urmărit videoclipurile, vă invit să îmi scrieți la comentarii la care dintre cele 3 sketch-uri ați râs cel mai mult!

Mulțumesc pentru atenție!

Facebook: Alexandra Putanu

Instagram: @alexandraputanu@blogulalejandrei.ro

YouTube: Alexandra Putanu

TikTok: Alexandra Putanu

Blog: Blogul Alejandrei

Categorii Sketch

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close